Werkwijze

  Hondenuitlaatservice Woef


Wanneer u gebruik wilt maken van de uitlaatservice Woef dan maken wij een afspraak voor een kennismakings gesprek bij u thuis.


Tijdens dit gesprek maken wij kennis met u en uw hond(en)

Ook vragen wij u een korte vragenlijst in te vullen m.b.t. uw hond(en) Natuurlijk beantwoorden wij ook eventuele vragen van uw kant. Mocht u speciale wensen hebben maak ze gerust kenbaar.


Als uw hond mee gaat lopen in de roedel moet hij/zij minimaal 6 maanden oud zijn om mee te mogen lopen in de roedel. Als uw hond jonger is dan kunnen wij solowandelingen met uw hond maken totdat hij 6 maanden oud is. Afhankelijk van het aantal dagen dat uw hond mee gaat wandelen wordt er gekeken hoe we het rustig kunnen opbouwen met de groepswandelingen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw hond niet overbelast wordt wat negatief zou kunnen zijn voor zijn of haar ontwikkeling.

 

Na het kennismakingsgesprek kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingswandeling. Tijdens deze wandeling loopt uw hond aangelijnd met de groep mee. Zo kan ik zien hoe de hond reageert op de roedel en de roedel op uw hond.


Na overeenstemming wordt er een sleutelcontract getekend en de algemene voorwaarden besproken.


Natuurlijk mag u altijd met uw hond mee lopen om te zien hoe uw hond zich vermaakt gedurende de wandeling.

.